Tietosuojalausunto

Tässä henkilötietojen suojaamista ja käsittelyä koskevassa tietosuojalausunnossa kerromme, kuinka Vantaan Rompetori Oy käsittelee asiakkaidemme tietoja asiakasta kunnioittaen, ja asiakkaan tietoja suojellen. 

Kerromme kuinka keräämme, käytämme ja suojaamme asiakkaidemme henkilötietoja.

Noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä EU:n tietosuoja-asetuksia, Suomen lainsäädäntöä ja muita viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita.

Kuinka keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja omien markkinointitapahtumiemme yhteydessä, saamiemme yhteydenottojenne, tarjouksienne, ja kaupanteon yhteydessä.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme asiakkaan yhteystietoja siinä laajuudessa kuin niitä yhteydenoton, kaupankäynnin ja muun palvelun tuottamiseksi tarvitaan.

Kerättäviä tietoja ovat:
- Henkilön etu- ja sukunimi, syntymäaika
- Tarvittavat yhteystiedot kuten osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
- Henkilötunnus henkilötietolain sallimissa tilanteissa
- Ajokortin tiedot

Lisäksi keräämme ajoneuvotietoja:
- Auton merkki, malli, rekisterinumero, valmistenumero ja muut tarvittavat ajoneuvon tunnistetiedot

- Ajetut kilometrit ja muut tarvittavat käyttötiedot
- Ajoneuvon ostotapahtumat ja huolto- ja muut toimenpiteet
- Auton vaihtosuunnitelma

Kuinka käytämme henkilötietoja?

Asiakasrekisteriimme tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakkaan kanssa yhteydenpitoon, sekä kaupankäynnin suorittamiseen, sekä ajoneuvojen rekisteröintiasioissa.

Kuinka turvaamme henkilötiedot?

Henkilötiedot säilytetään käyttäjätunnuksella suojatussa järjestelmissämme (mm. sähköposti) suojattujen tietoliikenneyhteyksien takana. Kirjallinen materiaali säilytetään lukitussa tilassa ja säilytetään kirjanpitolain mukaisesti.  


Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Henkilötiedot säilytetään ja niitä käsitellään niin kauan kuin asiakassuhteen hoitamiseksi ja palvelun tarjoamiseksi on tarpeellista.

 Tietojen luovuttaminen?

Emme luovuta tietoja rekisterin ulkopuolelle muutoin kuin asiakkaan ajoneuvon rekisteröintiin, huoltoon tai
muihin kunnossapitoon tai turvallisuuteen liittyviin toimiin liittyen. Henkilötietoja voidaan kuitenkin myös tarvittaessa luovuttaa yhteistyökumppaneille henkilötietolain puitteissa (esim. kuljetusliikkeet, korjaamot ja muut alan toimijat). Tietoja voidaan luovuttaa lisäksi toimivaltaisille viranomaisille esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietojenne tarkistaminen ja korjaus?

Asiakkaalla on oikeus pyytää tiedot omalta osaltaan nähtäväksi ja pyytää korjauksia tietoihin ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla. Tietosuojaan liittyvien asetusten muuttuessa, sekä mahdollisesti liiketoimintamme laajentuessa päivitämme tätä tietosuojalausuntoa. Suosittelemme siis tutustumaan sen sisältöön säännöllisesti.


Yhteystiedot

Vantaan Rompetori Oy

Pistiäisenkuja 3
01490 Vantaa
Puh. 040-5433963
vantaanrompetori(at)gmail.com

Kotisivu